مدیریت حج و زیارت استان خراسان رضوی

تاریخ: 08 تیر 1402

تغذیه زایران ایرانی در ایام تشریق با فرایند کاملا بهداشتی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت ؛ آقای سید عباس حسینی با اشاره به موضوع تغذیه و تدارکات در ایام تشریق و مشاعر مقدسه گفت: یکی از موضوعات مهم در عملیات حج تمتع تامین تغذیه و تدارکات مورد نیاز حجاج است.
وی افزود: عوامل اجرایی آشپزخانه های مرکزی، غذای زایران ایرانی را در این ایام طبخ و توزیع کرده اند که این فرایند با رعایت کامل اصول بهداشتی و به صورت بسته بندی در ایام تشریق در اختیار زایران قرار گرفته است.